Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

Tv-serie, 2016
Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe
De jongens uit het woonwagenpark zijn dolblij met hun gratis trip naar Europa, totdat ze achter de ongebruikelijke voorwaarden van hun zakelijke sponsor komen.
De tv-serie Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Ricky, Julian, and Bubbles go to Europe for a paid vacation and realize when they get there they have to complete tasks in different countries to earn money to party.

Acteurs in Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.