Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys

Film, 2008, 46 minuten, 209.700 beoordelingen
Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys
Een jaar na de laatste aflevering van het 7e seizoen, maken de mannen het goed totdat er een oude vijand opduikt!
De film Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys is uitgebracht in 2008 en duurt 46 minuten. De jongens keren terug in dit vervolg op de culthit die uitgroeide tot een van de best beoordeelde tv-series in Canada.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys op IMDB

Score: 8 van de 10

It has been one year since the boys have become rich. Julian decided to keep the money safe, but when it comes time for everyone to get their share, the money is lost forever.

Acteurs in Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.