Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys: The Animated Series

Tv-serie, 2020
Trailer Park Boys: The Animated Series
Nova Scotia’s lievelingsonverlaten waren al getekend voor het leven en zijn na de laatste aflevering van seizoen 12 zelfs geheel in een tekenfilm veranderd.
De tv-serie Trailer Park Boys: The Animated Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: The Animated Series op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Nova Scotia's favorite miscreants have always been super sketchy. Now, carrying on from the Season 12 finale, the boys have become complete cartoons.

Acteurs in Trailer Park Boys: The Animated Series

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Trailer Park Boys: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.
Working: What We Do All Day
Voor sommigen draait het om geld. Voor anderen is het een roeping. Deze docuserie gaat over de betekenis van werk voor Amerikanen in een tijd van snelle veranderingen.
McGREGOR FOREVER
Conor McGregor werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. Deze opzwepende docuserie volgt zijn veelbewogen carrière.
Mulligan
In deze satirische comedy wordt de aarde grotendeels verwoest door aliens. Kunnen een paar overlevenden Amerika opnieuw opbouwen en een betere toekomst creëren?