Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys: The Animated Series

Tv-serie, 2019
Trailer Park Boys: The Animated Series
Nova Scotia’s lievelingsonverlaten waren al getekend voor het leven en zijn na de laatste aflevering van seizoen 12 zelfs geheel in een tekenfilm veranderd.
De tv-serie Trailer Park Boys: The Animated Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: The Animated Series op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Nova Scotia's favorite miscreants have always been super sketchy. Now, carrying on from the Season 12 finale, the boys have become complete cartoons.

Acteurs in Trailer Park Boys: The Animated Series

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Trailer Park Boys: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.