Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tramps

Film, 2017, 82 minuten
Tramps
Danny en Ellie kennen elkaar niet, maar raken beiden om een andere reden betrokken bij een kofferverwisseling. Als de deal mislukt, volgen gebeurtenissen elkaar snel op.
De film Tramps is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 82 minuten. Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tramps op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Danny woont samen met zijn moeder en broer Darren in New York. Als Darren betrapt wordt wanneer hij een kleine wetsovertreding begaat, neemt Darren een ogenschijnlijk simpele schimmige klus over van zijn broer. Hij moet een koffer met onbekende inhoud ophalen op een bepaalde plek. Vanwege een kofferverwisseling mislukt de deal echter. Hierna volgen de gebeurtenissen elkaar snel op.

Tramps op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Tramps is a movie starring Callum Turner, Grace Van Patten, and Michal Vondel. A young man and woman find love in an unlikely place while carrying out a shady deal.

Acteurs in Tramps

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Tramps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.