Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tramps

Film, 2017, 83 minuten
Tramps
Danny en Ellie kennen elkaar niet, maar raken beiden om een andere reden betrokken bij een kofferverwisseling. Als de deal mislukt, volgen gebeurtenissen elkaar snel op.
De film Tramps is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 83 minuten. Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tramps op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Danny woont samen met zijn moeder en broer Darren in New York. Als Darren betrapt wordt wanneer hij een kleine wetsovertreding begaat, neemt Darren een ogenschijnlijk simpele schimmige klus over van zijn broer. Hij moet een koffer met onbekende inhoud ophalen op een bepaalde plek. Vanwege een kofferverwisseling mislukt de deal echter. Hierna volgen de gebeurtenissen elkaar snel op.

Tramps op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Tramps is a movie starring Callum Turner, Grace Van Patten, and Michal Vondel. A young man and woman find love in an unlikely place while carrying out a shady deal.

Acteurs in Tramps

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Tramps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.