Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tramps

Film, 2017, 82 minuten
Tramps
Danny en Ellie kennen elkaar niet, maar raken beiden om een andere reden betrokken bij een kofferverwisseling. Als de deal mislukt, volgen gebeurtenissen elkaar snel op.
De film Tramps is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 82 minuten. Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tramps op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

Danny woont samen met zijn moeder en broer Darren in New York. Als Darren betrapt wordt wanneer hij een kleine wetsovertreding begaat, neemt Darren een ogenschijnlijk simpele schimmige klus over van zijn broer. Hij moet een koffer met onbekende inhoud ophalen op een bepaalde plek. Vanwege een kofferverwisseling mislukt de deal echter. Hierna volgen de gebeurtenissen elkaar snel op.

Tramps op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Tramps is a movie starring Callum Turner, Grace Van Patten, and Michal Vondel. A young man and woman find love in an unlikely place while carrying out a shady deal.

Acteurs in Tramps

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Tramps

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.