Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Transformers: Cyberverse

Tv-serie, 2018
Transformers: Cyberverse
Optimus Prime en de AllSpark zijn vermist. Alleen de verwarde Bumblebee heeft de sleutel in handen om hen te vinden in deze scifi-animatieserie.
De tv-serie Transformers: Cyberverse is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Transformers: Cyberverse op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The series focuses on the adventures of Bumblebee; having damaged his memory chips, he and Windblade must recover his missing memories in order to help him remember his mission on Earth. ...

Acteurs in Transformers: Cyberverse

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Transformers: Cyberverse

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
True en het grote oogstfeest
De tijd van het Grabbelappeloogstfeest is aangebroken in het Regenboogrijk, maar Sippie Somber heeft geen zin in de herfst. Kunnen True en haar vrienden het feest redden?
Hallo Ninja
Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.
Kleine Bheem: Diwali-special
Het lichtfestival is in volle gang. Doe mee met Bheem, maak lol en haal wat kattenkwaad uit, van het versieren van zijn huis tot aan het verorberen van snoep.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.