Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Transformers: Revenge of the Fallen

Film, 2009, 151 minuten, 3.734.055 beoordelingen
Transformers: Revenge of the Fallen
Sam Witwicky en zijn mooie vriendin Mikaela keren terug met de stoere Capt. Lennox om de Autobots te helpen in de strijd tegen de Decepticons.
De film Transformers: Revenge of the Fallen is uitgebracht in 2009 en duurt 151 minuten. Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel en Rainn Wilson maakten van deze sequel een box office-hit. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Transformers: Revenge of the Fallen op Moviemeter

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Transformers: Revenge of the Fallen op IMDB

Score: 6 van de 10

Sam Witwicky leaves the Autobots behind for a normal life. But when his mind is filled with cryptic symbols, the Decepticons target him and he is dragged back into the Transformers' war.

Acteurs in Transformers: Revenge of the Fallen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Transformers: Revenge of the Fallen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in de riool om de stad te redden.