Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Transformers

Film, 2007, 144 minuten, 12.363.240 beoordelingen
Transformers
Als de Autobots en de Decepticons vechten om de grondstoffen van de aarde is de kleine Sam Witwicky zich niet bewust dat hij de enige is die de mens kan redden.
De film Transformers is uitgebracht in 2007 en duurt 144 minuten. Deze actiethriller met Shia LaBeouf en Megan Fox was de 3de meest populaire film van 2007. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Transformers op Moviemeter

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Transformers op IMDB

Score: 7 van de 10

An ancient struggle between two Cybertronian races, the heroic Autobots and the evil Decepticons, comes to Earth, with a clue to the ultimate power held by a teenager.

Acteurs in Transformers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands

Meer zoals Transformers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
Anna
Een misbruikte vrouw begint een nieuw leven als KGB-moordenares en gaat undercover als model in Parijs. Maar alle deals zijn van de baan als haar dekmantel wordt verraden.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.
Bird on a Wire
Een advocate en haar ex-verloofde, die in het getuigenbeschermingsprogramma zit na het verraden van drugkoeriers, gaan op de vlucht nadat ze zijn dekmantel heeft prijsgegeven.