Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trapped

Tv-serie, 2015
Trapped
Juist als een zware sneeuwstorm de hele regio afsnijdt van de buitenwereld, wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden.
De tv-serie Trapped is uitgebracht in 2015. Winnaar van verschillende Edda Awards van de IJslandse film- en televisieacademie, waaronder voor Beste dramaserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trapped op Moviemeter

Score: 2,8 van de 5

Tijdens een oorlog ergens in een woestijn komt een Franse patrouille terecht in een hinderlaag. Wanneer ze willen vertrekken stapt Dennis op een mijn. Als hij nog een stap zet zal hij sterven. Hij blijft alleen achter in vijandig gebied. Nu, zonder zijn maten, zal Dennis alles op alles moeten zetten om te ontsnappen aan de dodelijke val waarin hij vastzit. Maar ondertussen naderen mensen.

Trapped op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In a remote town in Iceland, Police desperately try to solve a crime as a powerful storm descends upon the town.

Acteurs in Trapped

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: IJslands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Trapped

Luther

Luther

(2019)

Bron

Bron

(2015)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

The Fall

The Fall

(2014)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The OA

The OA

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Marcella

Marcella

(2017)

Spectral

Spectral

(2016)

Shooter

Shooter

(2018)

Fauda

Fauda

(2018)

Case

Case

(2015)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.