Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trauma Center

Film, 2019, 98 minuten
Trauma Center
Een gewonde vrouw die ooggetuige is van twee moorden, verstopt zich met hulp van een rechercheur in een traumacentrum in de woestijn, dat niet zo veilig is als het lijkt.
De film Trauma Center is uitgebracht in 2019 en duurt 98 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trauma Center op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Alone and trapped in a locked-down hospital, an injured young woman must escape a pair of vicious killers who are after the only piece of evidence that can implicate them in a grisly murder, the bullet in her leg.

Acteurs in Trauma Center

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.