Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

Documentaire, 2019, 85 minuten
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
De documentaire Travis Scott: Look Mom I Can Fly is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Travis Scott: Look Mom I Can Fly is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Travis Scott: Look Mom I Can Fly op IMDB

Score: 7,3 van de 10

'Travis Scott: Look Mom I Can Fly' traces the Houston rapper's rise to super-stardom, focusing on the months surrounding ASTROWORLD.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels

Meer zoals Travis Scott: Look Mom I Can Fly

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.