Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

Documentaire, 2019, 85 minuten
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
De documentaire Travis Scott: Look Mom I Can Fly is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Travis Scott: Look Mom I Can Fly is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Travis Scott: Look Mom I Can Fly op IMDB

Score: 7,3 van de 10

'Travis Scott: Look Mom I Can Fly' traces the Houston rapper's rise to super-stardom, focusing on the months surrounding ASTROWORLD.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels

Meer zoals Travis Scott: Look Mom I Can Fly

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.