Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trent's Last Case

Film, 1953, 86 minuten
Trent's Last Case
Onderzoeksjournalist Phillip Trent begint aan zijn laatste opdracht: verslag doen van de verdachte dood van een Amerikaanse magnaat op zijn Britse landgoed.
De film Trent's Last Case is uitgebracht in 1953 en duurt 86 minuten. Vechten om een wapen, wat tot vuren en de dood lijdt. Deze film is Intellectueel.

Trent's Last Case op IMDB

In the aftermath of a brutal breakup from his girlfriend, Trent Rothchild returns to his childhood estate to recover. Coping alone, he succumbs to paranoia that something alien in nature may be hiding within the house... Are you sure you're alone?

Acteurs in Trent's Last Case

Regisseur

Meer zoals Trent's Last Case

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.