Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trese

Tv-serie, 2021
Trese
In Manilla, waar duistere bovennatuurlijke krachten de criminele onderwereld doordringen, is het aan Alexandra Trese om de vrede te bewaren. Maar een storm is op komst.
De tv-serie Trese is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Shay Mitchell vertolkt Alexandra Trese in de bewerking van de Filipijnse horrorstrip van Budjette Tan en KaJO Baldisimo. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Onheilspellend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trese

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Filipijns;Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Japans;Nederlands

Meer zoals Trese

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.