Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trevor Noah: Afraid of the Dark

Film, 2017, 67 minuten
Trevor Noah: Afraid of the Dark
De presentator van The Daily Show vertelt hoe gevaarlijk het is om landen een naam te geven, hoe verkeerslichten New Yorkers onoverwinnelijk maken en nog veel meer.
De film Trevor Noah: Afraid of the Dark is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 67 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Trevor Noah: Afraid of the Dark is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trevor Noah: Afraid of the Dark op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Trevor Noah: Afraid of the Dark is a TV special starring Trevor Noah. Trevor Noah's Netflix one hour standup special. Amazing comedy covering race in America, immigration politics, international relations and more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Trevor Noah: Afraid of the Dark

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.