Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trevor Noah: Afraid of the Dark

Film, 2017, 67 minuten
Trevor Noah: Afraid of the Dark
De presentator van The Daily Show vertelt hoe gevaarlijk het is om landen een naam te geven, hoe verkeerslichten New Yorkers onoverwinnelijk maken en nog veel meer.
De film Trevor Noah: Afraid of the Dark is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 67 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Trevor Noah: Afraid of the Dark is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trevor Noah: Afraid of the Dark op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Trevor Noah: Afraid of the Dark is a TV special starring Trevor Noah. Trevor Noah's Netflix one hour standup special. Amazing comedy covering race in America, immigration politics, international relations and more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Trevor Noah: Afraid of the Dark

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.