Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trevor Noah: I Wish You Would

Film, 2022, 68 minuten
Trevor Noah: I Wish You Would
Emmy©-winnaar en comedian Trevor Noah bespreekt Duits leren, kwaadspreken over de doden, oordelen over mensen in horrorfilms, en Indiaas eten bestellen in Schotland.
De film Trevor Noah: I Wish You Would is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 68 minuten. Trevor schakelt snel tussen accenten, personages en onderwerpen in een pittige, vlijmscherpe stand-upshow in Toronto. Geschikt voor alle leeftijden. Trevor Noah: I Wish You Would is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals Trevor Noah: I Wish You Would

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Amy Schumer: Emergency Contact
Amy Schumer vertelt over haar gezicht laseren, postnatale seks, de ramp rond de naam van haar baby en Viagra-kauwtabletjes in deze ondeugende en openhartige stand-upspecial.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.