Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trial by Fire

Film, 2018, 127 minuten
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.
De film Trial by Fire is uitgebracht in 2018 en duurt 127 minuten. Dit drama van regisseur Edward Zwick is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met Oscar-winnares Laura Dern. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trial by Fire op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The tragic and controversial story of Cameron Todd Willingham, who was sentenced to death in Texas for killing his three children even after scientific evidence and expert testimony bolstered his claims of innocence.

Acteurs in Trial by Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Trial by Fire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Vita & Virginia
In de jaren 1920 was Vita Sackville-West een vrijgevochten popschrijfster en Virginia Woolf een piekerende intellectueel. Tien jaar lang waren ze vurige minnaars.
Mask Girl
Een onzekere kantoormedewerkster is 's nachts een gemaskerde internetpersoonlijkheid. Maar dan haalt een reeks noodlottige gebeurtenissen haar leven overhoop.
The Age of Innocence
De New Yorkse aristocraat Newland Archer rekt de starre normen van de Gilded Age-maatschappij op als hij valt voor de aanstootgevende nicht van zijn verloofde.
Jagun Jagun
Een jonge man wil een machtige krijger worden en sluit zich aan bij een eliteleger. Hij ondervindt er de toorn van een maniakale krijgsheer en de liefde van een felle vrouw.