Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trial by Fire

Film, 2018, 127 minuten
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.
De film Trial by Fire is uitgebracht in 2018 en duurt 127 minuten. Dit drama van regisseur Edward Zwick is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Met Oscar-winnares Laura Dern. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trial by Fire op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The tragic and controversial story of Cameron Todd Willingham, who was sentenced to death in Texas for killing his three children even after scientific evidence and expert testimony bolstered his claims of innocence.

Acteurs in Trial by Fire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Trial by Fire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.