Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trigun

Tv-serie, 1998, 398.028 beoordelingen
Trigun
De bandiet Vash the Stampede, die een hoge prijs op zijn hoofd heeft staan, zwerft van stad naar stad op een verlaten planeet die op het Wilde Westen lijkt.
De tv-serie Trigun is uitgebracht in 1998. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Meeslepend, Geschift, Offbeat.

Trigun op IMDB

Score: 8 van de 10

Vash the Stampede is the most infamous outlaw on the planet Gunsmoke and with a 60 billion double dollar price on his head the most sought after!

Acteurs in Trigun

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Trigun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.