Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trigun

Tv-serie, 1998, 398.028 beoordelingen
Trigun
De bandiet Vash the Stampede, die een hoge prijs op zijn hoofd heeft staan, zwerft van stad naar stad op een verlaten planeet die op het Wilde Westen lijkt.
De tv-serie Trigun is uitgebracht in 1998. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Absurd, Meeslepend, Geschift, Offbeat.

Trigun op IMDB

Score: 8 van de 10

Vash the Stampede is the most infamous outlaw on the planet Gunsmoke and with a 60 billion double dollar price on his head the most sought after!

Acteurs in Trigun

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Trigun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.