Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trinkets

Tv-serie, 2020
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
De tv-serie Trinkets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met Brianna Hildebrand (Deadpool) in een bewerking van de roman van scenarioschrijfster Kirsten Smith (Legally Blonde). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Trinkets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trinkets op IMDB

An unexpected friendship forms when three teenage girls meet in Shoplifters Anonymous.

Acteurs in Trinkets

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Frans
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Trinkets

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.