Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trinkets

Tv-serie, 2020
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
De tv-serie Trinkets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Met Brianna Hildebrand (Deadpool) in een bewerking van de roman van scenarioschrijfster Kirsten Smith (Legally Blonde). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Trinkets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trinkets op IMDB

An unexpected friendship forms when three teenage girls meet in Shoplifters Anonymous.

Acteurs in Trinkets

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Frans
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Trinkets

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.