Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Triple Nine

Film, 2015, 115 minuten
Triple Nine
Een groep corrupte agenten in Atlanta wordt gechanteerd door de Russische maffia en plant een vrijwel onmogelijke overval die een kettingreactie van geweld veroorzaakt.
De film Triple Nine is uitgebracht in 2015 en duurt 115 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Triple Nine op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In TRIPLE 9, a crew of dirty cops are blackmailed by the Russian mob to execute a virtually impossible heist. The only way to pull it off is to manufacture a 999, police code for "officer down". Their plan is turned upside down when the unsuspecting rookie they set up to die foils the attack, triggering a breakneck, action-packed finale filled with double-crosses, greed and revenge.

Acteurs in Triple Nine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Triple Nine

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

World War Z

World War Z

(2013)

Taken 3

Taken 3

(2014)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Marauders

Marauders

(2016)

El Chapo

El Chapo

(2018)

Pickpockets

Pickpockets

(2017)

The Saint

The Saint

(2017)

Good Girls

Good Girls

(2018)

Happy!

Happy!

(2017)

The Intent

The Intent

(2016)

6 Days

6 Days

(2017)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.