Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trippin' with the Kandasamys

Film, 2021, 93 minuten
Trippin' with the Kandasamys
Shanthi en Jennifer, BFF's en nu ook schoonfamilie, plannen een uitje met zijn vieren om hun echtgenoten terug te winnen. Dat gaat gepaard met allerlei verrassingen.
De film Trippin' with the Kandasamys is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 93 minuten. Jayan Moodley keert terug om het derde deel in de veelgeprezen 'Kandasamys'-franchise te regisseren. Geschikt voor alle leeftijden. Trippin' with the Kandasamys is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trippin' with the Kandasamys

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Trippin' with the Kandasamys

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
You Don't Mess with the Zohan
Een Mossad-agent zet zijn eigen dood in scène om een kapperszaak in Amerika te beginnen. Een Palestijn herkent hem en heeft nog een rekening te vereffenen...
The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.