Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Door met de beat!

Tv-serie, 2018
Trolls - Door met de beat!
Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.
De tv-serie Trolls - Door met de beat! is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trolls - Door met de beat! op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Trolls: The Beat Goes On! is a TV series starring Sean T. Krishnan, Declan Churchill Carter, and Amanda Leighton. The party keeps on going for Poppy, Branch and the others from DreamWorks Animation's hit Trolls (2016).

Trailer

Acteurs in Trolls - Door met de beat!

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Trolls - Door met de beat!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.