Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Door met de beat!

Tv-serie, 2019
Trolls - Door met de beat!
Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben.
De tv-serie Trolls - Door met de beat! is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trolls - Door met de beat! op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Trolls: The Beat Goes On! is a TV series starring Sean T. Krishnan, Declan Churchill Carter, and Amanda Leighton. The party keeps on going for Poppy, Branch and the others from DreamWorks Animation's hit Trolls (2016).

Trailer

Acteurs in Trolls - Door met de beat!

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Trolls - Door met de beat!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.