Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Vakantiespecial

Film, 2017, 26 minuten
Trolls - Vakantiespecial
Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.
De film Trolls - Vakantiespecial is uitgebracht in 2017 en duurt 26 minuten. Deze kerstspecial met de stemmen van sterren Justin Timberlake en Anna Kendrick is een vervolg op de populaire film. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trolls - Vakantiespecial

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Trolls - Vakantiespecial

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Anna Aardbei en het Bloemenfestival
Anna Aardbei wil dolgraag de prijs voor de beste praalwagen winnen op het bloemenfestival van Appelstad, maar een jaloerse influencer en een monsterlijke plant staan in de weg.
Greatest Days
Vier vrouwen willen het hoogtepunt van hun tienerleven herbeleven en hun verbroken relaties herstellen. Ze komen samen om hun favoriete band live te zien spelen.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.