Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Vakantiespecial

Film, 2017, 26 minuten
Trolls - Vakantiespecial
Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.
De film Trolls - Vakantiespecial is uitgebracht in 2017 en duurt 26 minuten. Deze kerstspecial met de stemmen van sterren Justin Timberlake en Anna Kendrick is een vervolg op de populaire film. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trolls - Vakantiespecial

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Trolls - Vakantiespecial

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po nemen je mee op de wonderlijkste avonturen terwijl ze leren en groeien in deze kleurrijke, nieuwe versie van de bekende serie.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Spirit Rangers
De inheems-Amerikaanse kinderen Kodi, Summer en Eddy hebben een geheim. Ze zijn 'Spirit Rangers' die het nationaal park waarin ze wonen, helpen te beschermen!
13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.