Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Vakantiespecial

Film, 2017, 26 minuten
Trolls - Vakantiespecial
Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.
De film Trolls - Vakantiespecial is uitgebracht in 2017 en duurt 26 minuten. Deze kerstspecial met de stemmen van sterren Justin Timberlake en Anna Kendrick is een vervolg op de populaire film. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trolls - Vakantiespecial

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Trolls - Vakantiespecial

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
LA Originals
Fotograaf Estevan Oriol en kunstenaar Mister Cartoon pasten hun Chicano-achtergrond toe op rauwe kunst, die invloed had op de straatcultuur, hiphop en nog veel meer.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Miles Davis: Birth of the Cool
Ontdek in deze documentaire het ware verhaal van jazzlegende Miles Davis, met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met beroemdheden.