Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trolls - Vakantiespecial

Film, 2017, 26 minuten
Trolls - Vakantiespecial
Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.
De film Trolls - Vakantiespecial is uitgebracht in 2017 en duurt 26 minuten. Deze kerstspecial met de stemmen van sterren Justin Timberlake en Anna Kendrick is een vervolg op de populaire film. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Trolls - Vakantiespecial

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Trolls - Vakantiespecial

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pinkfong Sing-Along Movie 2: Wonderstar Concert
Join Pinkfong, Hogi and the gang as they put together a concert showcasing their favorite songs. Sing along for a super-fun learning experience!
Cats
De iconische musical van Andrew Lloyd Webber krijgt een nieuw gezicht met deze animatieversie, waarin een groep magische katten zich voorbereidt op de avond van hun jaarlijkse bal.
My Little Pony: Tell Your Tale
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?