Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trotsky

Tv-serie, 2017
Trotsky
De complexe historische figuur Leon Trotski komt weer tot leven in deze epische biografie over het tumultueuze leven van de Russische revolutionair.
De tv-serie Trotsky is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trotsky op IMDB

Score: 6,4 van de 10

In May 1940, on the outskirts of Mexico City, a detachment of Mexican Communists dressed as policemen attack the house of the former leader of the Russian revolution, Leon Trotsky. By an ...

Acteurs in Trotsky

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Russisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Russisch;Duits;Nederlands;Frans

Meer zoals Trotsky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.