Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

True Memoirs of an International Assassin

Film, 2016, 98 minuten
True Memoirs of an International Assassin
Nadat zijn uitgever zijn misdaadroman als memoires op de markt heeft gebracht, wordt de auteur meegezogen in een dodelijk politiek complot in Venezuela.
De film True Memoirs of an International Assassin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.True Memoirs of an International Assassin is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

True Memoirs of an International Assassin op Moviemeter

Score: 2,53 van de 5

Sam Larson (Kevin James) is een zachtaardige potentiële schrijver die verward wordt met een huurmoordenaar als zijn fictieve roman over een internationale huurmoordenaar wordt gepubliceerd als een waar gebeurd verhaal. Als het boek een groot succes blijkt te zijn wordt hij plots ontvoerd. Hij wordt het land uit gesmokkeld en gedwongen om mee te doen aan een moordcomplot. Sam bevindt zich nu in de wereld van zijn hoofdpersonage en moet opgaan in de rol van zijn karakter om te overleven.

True Memoirs of an International Assassin op IMDB

Score: 5,9 van de 10

After a publisher changes a writer's debut novel about a deadly assassin from fiction to non-fiction, the author finds himself thrust into the world of his lead character, and must take on the role of his character for his own survival.

Acteurs in True Memoirs of an International Assassin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals True Memoirs of an International Assassin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.