Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

True Story

Film, 2015, 99 minuten
True Story
Deze waargebeurde thriller gaat over de complexe relatie tussen een te schande gemaakte New York Times-verslaggever en de moordverdachte die zijn identiteit overnam.
De film True Story is uitgebracht in 2015 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

True Story op Moviemeter

Score: 2,87 van de 5

Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel.

True Story op IMDB

Score: 6,3 van de 10

When disgraced New York Times reporter Michael Finkel meets accused killer Christian Longo - who has taken on Finkel's identity - his investigation morphs into a game of cat-and-mouse.

Acteurs in True Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals True Story

Maya Memsaab

Maya Memsaab

(1993)

Sunrise

Sunrise

(2014)

Zinzana

Zinzana

(2015)

Jonas

Jonas

(2015)

U Turn

U Turn

(2016)

Rodney King

Rodney King

(2017)

Lens

Lens

(2015)

Verónica

Verónica

(2017)

De Held

De Held

(2016)

Bird Box

Bird Box

(2018)

De reünie

De reünie

(2015)

Daglicht

Daglicht

(2013)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.