Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Documentaire, 2022, 90 minuten
Trust No One: The Hunt for the Crypto King
Als de jonge oprichter van een falende cryptovalutabeurs plotseling sterft, vermoeden de woedende investeerders dat er meer aan de hand is rond zijn dood.
De documentaire Trust No One: The Hunt for the Crypto King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Trust No One: The Hunt for the Crypto King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Kaapa
Wanneer de naam van een jonge vrouw op een lijst van voortvluchtigen verschijnt, komt haar man in het vizier van een hardvochtige gangster en een genadeloze oorlog.
The Pledge
Een rechercheur gaat bijna met pensioen als een jong meisje vermoord wordt. Hij belooft haar ouders koste wat het wil haar moordenaar te vinden.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.