Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tu hijo

Film, 2018, 103 minuten
Tu hijo
Nadat zijn zoon bruut in elkaar wordt geslagen bij een nachtclub neemt een chirurg het recht in eigen hand en wil hij zich wreken op de daders.
De film Tu hijo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tu hijo op IMDB

Score: 6,2 van de 10

When his son is sent to the hospital after to being hit by strangers, a father tries to find them without measure the consequences.

Acteurs in Tu hijo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Tu hijo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.