Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tudum 2022: A Global Fan Event

Tv-serie, 2022
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
De tv-serie Tudum 2022: A Global Fan Event is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Meer zoals Tudum 2022: A Global Fan Event

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Pepsi, Where's My Jet?
Als een 20-jarige een straaljager probeert te winnen in een Pepsi-kansspel, geeft hij de aanzet tot een David versus Goliath-rechtszaak die geschiedenis zal schrijven.
Mind Your Manners
In deze hartverwarmende make-overserie helpt internationale docent Etiquette Sara Jane Ho mensen hun beste zelf te worden via goede manieren.