Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tutte lo vogliono

Film, 2015, 84 minuten
Tutte lo vogliono
Chiara wil haar liefdesleven nieuw leven inblazen en zoekt een ervaren minnaar. Zij ontmoet echter Orazio, een gereserveerde man die al jaren geen relatie meer had.
De film Tutte lo vogliono is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tutte lo vogliono op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Chiara is looking for a man able to remedy her frigidity but a misunderstanding leads her to Orazio, a dreamer who has not had a relationship in years.

Acteurs in Tutte lo vogliono

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Tutte lo vogliono

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.