Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twelve Forever

Tv-serie, 2019
Twelve Forever
Reggie's wilde fantasie brengt haar in een vreemde en wondere wereld waarin ze zichzelf kan zijn en nooit volwassen hoeft te worden.
De tv-serie Twelve Forever is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Twelve Forever

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Twelve Forever

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.
Toet Toet Cory Carson
Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.
Power Rangers Beast Morphers
Een nieuwe generatie geheim agenten moet voorkomen dat een meedogenloos computervirus en zijn hulpjes de bron van onbeperkte schone energie stelen die hen heeft gemaakt.
Fast & Furious  Spionnenracers
Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren als undercoverspionnen.