Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twice

Documentaire, 2010, 53 minuten
Twice
Deze documentaire brengt de ervaringen van wijlen activist Tsutomu Yamaguchi in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde.
De documentaire Twice is uitgebracht in 2010 en duurt 53 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twice op Moviemeter

Deze documentaire brengt de ervaringen van activist Tsutomu Yamaguchi (1916-2010) in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde; twee atoombommen vlak na elkaar. Yamaguchi doet zijn verhaal zodat deze vreselijke tragedie zich niet herhaalt. Zoals veel van de ongeveer 260.000 overlevenden van de atoombomaanvallen leed Yamaguchi een leven vol pijn. Tot en met eind jaren vijftig moesten zijn wonden verbonden blijven. Yamaguchi was lange tijd geheel kaal.

Acteurs in Twice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Twice

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.