Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twice

Documentaire, 2010, 53 minuten
Twice
Deze documentaire brengt de ervaringen van wijlen activist Tsutomu Yamaguchi in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde.
De documentaire Twice is uitgebracht in 2010 en duurt 53 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twice op Moviemeter

Deze documentaire brengt de ervaringen van activist Tsutomu Yamaguchi (1916-2010) in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde; twee atoombommen vlak na elkaar. Yamaguchi doet zijn verhaal zodat deze vreselijke tragedie zich niet herhaalt. Zoals veel van de ongeveer 260.000 overlevenden van de atoombomaanvallen leed Yamaguchi een leven vol pijn. Tot en met eind jaren vijftig moesten zijn wonden verbonden blijven. Yamaguchi was lange tijd geheel kaal.

Acteurs in Twice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Twice

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.