Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twice

Documentaire, 2010, 53 minuten
Twice
Deze documentaire brengt de ervaringen van wijlen activist Tsutomu Yamaguchi in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde.
De documentaire Twice is uitgebracht in 2010 en duurt 53 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twice op Moviemeter

Deze documentaire brengt de ervaringen van activist Tsutomu Yamaguchi (1916-2010) in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde; twee atoombommen vlak na elkaar. Yamaguchi doet zijn verhaal zodat deze vreselijke tragedie zich niet herhaalt. Zoals veel van de ongeveer 260.000 overlevenden van de atoombomaanvallen leed Yamaguchi een leven vol pijn. Tot en met eind jaren vijftig moesten zijn wonden verbonden blijven. Yamaguchi was lange tijd geheel kaal.

Acteurs in Twice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Twice

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.