Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twice

Documentaire, 2010, 53 minuten
Twice
Deze documentaire brengt de ervaringen van wijlen activist Tsutomu Yamaguchi in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde.
De documentaire Twice is uitgebracht in 2010 en duurt 53 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twice op Moviemeter

Deze documentaire brengt de ervaringen van activist Tsutomu Yamaguchi (1916-2010) in beeld, die in 1945 beide atoomaanvallen op Japan overleefde; twee atoombommen vlak na elkaar. Yamaguchi doet zijn verhaal zodat deze vreselijke tragedie zich niet herhaalt. Zoals veel van de ongeveer 260.000 overlevenden van de atoombomaanvallen leed Yamaguchi een leven vol pijn. Tot en met eind jaren vijftig moesten zijn wonden verbonden blijven. Yamaguchi was lange tijd geheel kaal.

Acteurs in Twice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Twice

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.