Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twilight

Film, 2008, 121 minuten, 7.507.487 beoordelingen
Twilight
Wanneer Bella bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance.
De film Twilight is uitgebracht in 2008 en duurt 121 minuten. Deze film, gebaseerd op een boek, heeft Kristen Stewart en Robert Pattinson in de hoofdrol en opende op nummer 1. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twilight op Moviemeter

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Twilight op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Twilight is a movie starring Kristen Stewart, Robert Pattinson, and Billy Burke. Bella Swan moves to Forks and encounters Edward Cullen, a gorgeous boy with a secret.

Acteurs in Twilight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Twilight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.