Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twilight

Film, 2008, 121 minuten, 7.507.487 beoordelingen
Twilight
Wanneer Bella bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance.
De film Twilight is uitgebracht in 2008 en duurt 121 minuten. Deze film, gebaseerd op een boek, heeft Kristen Stewart en Robert Pattinson in de hoofdrol en opende op nummer 1. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch, Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twilight op Moviemeter

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Twilight op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Twilight is a movie starring Kristen Stewart, Robert Pattinson, and Billy Burke. Bella Swan moves to Forks and encounters Edward Cullen, a gorgeous boy with a secret.

Acteurs in Twilight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Twilight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.