Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twilight

Film, 2008, 122 minuten, 7.507.487 beoordelingen
Twilight
Wanneer Bella bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze Edward Cullen, een onsterfelijke vampier die geen mensenbloed drinkt. Ze worden meegesleept in een passionele romance.
De film Twilight is uitgebracht in 2008 en duurt 122 minuten. Deze film, gebaseerd op een boek, heeft Kristen Stewart en Robert Pattinson in de hoofdrol en opende op nummer 1. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch, Spannend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twilight op Moviemeter

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Twilight op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Twilight is a movie starring Kristen Stewart, Robert Pattinson, and Billy Burke. Bella Swan moves to Forks and encounters Edward Cullen, a gorgeous boy with a secret.

Acteurs in Twilight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Twilight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.