Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twinsters

Documentaire, 2015, 88 minuten
Twinsters
Deze documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een Franse modestudente die via internet een identieke tweelingszus ontdekt van wie ze het bestaan niet kende.
De documentaire Twinsters is uitgebracht in 2015 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twinsters op Moviemeter

In deze biografische documentaire zien we de Amerikaanse actrice Samantha die woont in Los Angeles en de Franse student ontwerpster Anaïs, wonende in Londen. Ze kennen elkaar niet, maar op 21 februari 2013 krijgt Samantha een Facebookbericht van Anaïs. Vrienden van deze laatste zagen immers Samantha opduiken in een YouTube-filmpje en waren verstomd toen ze zagen hoe de twee meisjes als twee druppels water gelijken. Als beiden ook nog eens op dezelfde dag geboren zijn, bestaat de mogelijkheid dat ze tweelingzussen zijn.

Twinsters op IMDB

Score: 9 van de 10

Adopted from South Korea, raised on different continents & connected through social media, Samantha & Anaïs believe that they are twin sisters separated at birth.

Trailer

Acteurs in Twinsters

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Twinsters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.