Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Two Weeks Notice

Two Weeks Notice - Kärlek på jobbet
Film, 2002, 101 minuten, 4.340.183 beoordelingen
Two Weeks Notice
Een steenrijke projectontwikkelaar doet niets zonder zijn sterke rechterhand. Maar na een jaar hard werken heeft ze er genoeg van.
De film Two Weeks Notice is uitgebracht in 2002 en duurt 101 minuten. Oscar-winnares Sandra Bullock neemt het op tegen de verwende tycoon Hugh Grant in deze romantische comedy. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Two Weeks Notice op Moviemeter

De rijke baas van Lucy Kelson, George Wade, behandelt haar meer als een persoonlijke verzorgster dan de briljante advocate die ze is. Na zich vijf jaar lang bezig gehouden te hebben met zaken als zijn kleding en zijn scheidingen besluit ze dat het genoeg is geweest, en neemt ze ontslag.

Two Weeks Notice op IMDB

Score: 6 van de 10

A lawyer decides that she's used too much like a nanny by her boss, so she walks out on him.

Trailer

Acteurs in Two Weeks Notice

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Two Weeks Notice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.