Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tyke Elephant Outlaw

Documentaire, 2015, 78 minuten
Tyke Elephant Outlaw
Deze documentaire vertelt het verhaal van een circusolifant die in 1994 op Honolulu zijn trainer aanviel en vermoordde en daarna paniek zaaide in de stad.
De documentaire Tyke Elephant Outlaw is uitgebracht in 2015 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tyke Elephant Outlaw op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Deze documentaire vertelt het verhaal van Tyke, een circusolifant die in 1994 op Honolulu haar trainer aanviel en voor de ogen van duizenden toeschouwers vermoordde. Het beest zaaide daarna paniek en stierf onder een regen van kogels. De stad werd getraumatiseerd door het voorval, dat een wereldwijd verzet uitlokte tegen het gebruik van dieren voor entertainment. De film werpt een blik op wat de oorzaken waren waarom de olifant uitbrak en brengt interviews met mensen die haar kenden en die werden beïnvloed door haar dood: trainers, insiders van de circus industrie en getuigen van de feiten.

Tyke Elephant Outlaw op IMDB

Score: 8 van de 10

This is the gripping and emotionally charged story of Tyke, a circus elephant that went on a rampage in Honolulu in 1994, killed her trainer in front of thousands of spectators and died in ...

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Tyke Elephant Outlaw

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.