Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

U Turn

Film, 2016, 120 minuten
U Turn
Een journaliste gaat op zoek naar de waarheid achter een vreemde moord nadat ze een jonge agent is tegengekomen en de hoofdverdachte in het onderzoek wordt.
De film U Turn is uitgebracht in 2016 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

U Turn op Moviemeter

Rachana is een jonge verslaggeefster die een artikel schrijft over verkeersongelukken. Ze heeft een oogje op de misdaadverslaggever Aditya, die haar helpt bij haar onderzoek. Op een dag heeft Rachana een ontmoeting met iemand die zich niet aan de verkeersregels gehouden heeft. Ze wil de man wat vragen stellen, maar hij komt niet opdagen. Later die dag wordt Rachana gearresteerd en beschuldigd van moord. Volgens de politie heeft zij de persoon die ze eerder die dag zou ontmoeten omgebracht. Rachana zet alles op alles om te bewijzen dat ze onschuldig is.

U Turn op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Rachana, a young reporter, is dismayed at the number of illegal u-turns and resulting traffic accidents, and she wants to write a story about it. In pursuing a lead, she finds herself in the middle of a police case dealing with a series of murders. While freeing herself of false accusations, she becomes part of the investigation process. What is behind the mysterious deaths and how are they are all connected to the flyover road?

Acteurs in U Turn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kannada
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals U Turn

Eega

Eega

(2012)

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Airlift

Airlift

(2016)

1920 London

1920 London

(2016)

Glitch

Glitch

(2017)

Serra Pelada

Serra Pelada

(2013)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Wisting
Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.