Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

U Turn

Film, 2016, 120 minuten
U Turn
Een journaliste gaat op zoek naar de waarheid achter een vreemde moord nadat ze een jonge agent is tegengekomen en de hoofdverdachte in het onderzoek wordt.
De film U Turn is uitgebracht in 2016 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

U Turn op Moviemeter

Rachana is een jonge verslaggeefster die een artikel schrijft over verkeersongelukken. Ze heeft een oogje op de misdaadverslaggever Aditya, die haar helpt bij haar onderzoek. Op een dag heeft Rachana een ontmoeting met iemand die zich niet aan de verkeersregels gehouden heeft. Ze wil de man wat vragen stellen, maar hij komt niet opdagen. Later die dag wordt Rachana gearresteerd en beschuldigd van moord. Volgens de politie heeft zij de persoon die ze eerder die dag zou ontmoeten omgebracht. Rachana zet alles op alles om te bewijzen dat ze onschuldig is.

U Turn op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Rachana, a young reporter, is dismayed at the number of illegal u-turns and resulting traffic accidents, and she wants to write a story about it. In pursuing a lead, she finds herself in the middle of a police case dealing with a series of murders. While freeing herself of false accusations, she becomes part of the investigation process. What is behind the mysterious deaths and how are they are all connected to the flyover road?

Acteurs in U Turn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kannada
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals U Turn

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Umrika

Umrika

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Glitch

Glitch

(2019)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
The Darkness within La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.