Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

U Turn

Film, 2016, 120 minuten
U Turn
Een journaliste gaat op zoek naar de waarheid achter een vreemde moord nadat ze een jonge agent is tegengekomen en de hoofdverdachte in het onderzoek wordt.
De film U Turn is uitgebracht in 2016 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

U Turn op Moviemeter

Rachana is een jonge verslaggeefster die een artikel schrijft over verkeersongelukken. Ze heeft een oogje op de misdaadverslaggever Aditya, die haar helpt bij haar onderzoek. Op een dag heeft Rachana een ontmoeting met iemand die zich niet aan de verkeersregels gehouden heeft. Ze wil de man wat vragen stellen, maar hij komt niet opdagen. Later die dag wordt Rachana gearresteerd en beschuldigd van moord. Volgens de politie heeft zij de persoon die ze eerder die dag zou ontmoeten omgebracht. Rachana zet alles op alles om te bewijzen dat ze onschuldig is.

U Turn op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Rachana, a young reporter, is dismayed at the number of illegal u-turns and resulting traffic accidents, and she wants to write a story about it. In pursuing a lead, she finds herself in the middle of a police case dealing with a series of murders. While freeing herself of false accusations, she becomes part of the investigation process. What is behind the mysterious deaths and how are they are all connected to the flyover road?

Acteurs in U Turn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kannada
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals U Turn

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Glitch

Glitch

(2019)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.