Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

U Turn

Film, 2016, 120 minuten
U Turn
Een journaliste gaat op zoek naar de waarheid achter een vreemde moord nadat ze een jonge agent is tegengekomen en de hoofdverdachte in het onderzoek wordt.
De film U Turn is uitgebracht in 2016 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

U Turn op Moviemeter

Rachana is een jonge verslaggeefster die een artikel schrijft over verkeersongelukken. Ze heeft een oogje op de misdaadverslaggever Aditya, die haar helpt bij haar onderzoek. Op een dag heeft Rachana een ontmoeting met iemand die zich niet aan de verkeersregels gehouden heeft. Ze wil de man wat vragen stellen, maar hij komt niet opdagen. Later die dag wordt Rachana gearresteerd en beschuldigd van moord. Volgens de politie heeft zij de persoon die ze eerder die dag zou ontmoeten omgebracht. Rachana zet alles op alles om te bewijzen dat ze onschuldig is.

U Turn op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Rachana, a young reporter, is dismayed at the number of illegal u-turns and resulting traffic accidents, and she wants to write a story about it. In pursuing a lead, she finds herself in the middle of a police case dealing with a series of murders. While freeing herself of false accusations, she becomes part of the investigation process. What is behind the mysterious deaths and how are they are all connected to the flyover road?

Acteurs in U Turn

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kannada
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals U Turn

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

The Affair

The Affair

(2018)

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Toro

Toro

(2016)

Glitch

Glitch

(2019)

Abzurdah

Abzurdah

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
The American
Nadat hij naar Italië is gestuurd, wacht moordenaar Jack op een nieuwe klus. Hij leidt er een dubbelleven dat zijn veiligheid weleens in gevaar zou kunnen brengen.