Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Udta Punjab

Film, 2016, 145 minuten
Udta Punjab
Drugsmisbruik en de duistere kant van Punjab vormen een groot probleem in de ontroerende, nauw verweven verhalen van een agent, dokter, gastarbeider en rockster.
De film Udta Punjab is uitgebracht in 2016 en duurt 145 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Udta Punjab op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Drugsmisbruik wordt een groot probleem in de welvarende Noord-Indiaase deelstaat Punjab. Een groot deel van de jeugd wordt hierin meegesleurd. Dit resulteert ook in een sociaal-economische achteruitgang. Vier personen: een agent, een dokter, een gastarbeider en een rockster raken elk afzonderlijk bij dit probleem betrokken en hun eigen ervaringen brengen hen bij elkaar.

Udta Punjab op IMDB

Score: 7,8 van de 10

What on earth can a rock star, a migrant laborer, a doctor and a cop possibly have in common? Simple, Punjab! 4 lives, 1 connection - 'Udta Punjab' takes you on a trip like never before. Shahid Kapoor, Kareena Kapoor, Alia Bhatt and Diljit Dosanjh play characters from different walks of life, fighting the menace of drugs in their own way. The film journeys into the artificial highs and the real lows that they face while treading the paths fraught with mortal dangers. But above all, Udta Punjab is about the famed Punjabi spirit, that despite being fully down, has the audacity of looking you in the eye and saying - Drugs di maa di!

Acteurs in Udta Punjab

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Hindi;Duits;Nederlands

Meer zoals Udta Punjab

Loser

Loser

(2010)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Narcos

Narcos

(2017)

The Crown

The Crown

(2017)

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Sand Storm

Sand Storm

(2016)

Fauda

Fauda

(2018)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

Barry

Barry

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.