Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ultras

Film, 2020, 109 minuten
Ultras
Een ouder wordende voetbalfanaat ziet de realiteit van zijn verleden onder ogen en worstelt om zichzelf en een jonge volger een totaal andere toekomst te geven.
De film Ultras is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 109 minuten. Francesco Lettieri, de bekende regisseur van korte films, maakt zijn langverwachte speelfilmdebuut met deze voetbalsaga. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Ultras is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Krachtig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ultras op IMDB

Naples. At almost fifty years old Sandro is the leader of the Apache, a group of ultras with whom he has spent his whole life at the stadium: a life of violence, clashes, passions, and ...

Acteurs in Ultras

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Ultras

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.