Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Christmas Full of Grace

Film, 2022, 105 minuten
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.
De film Christmas Full of Grace is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Christmas Full of Grace is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Christmas Full of Grace

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Portugees (Brazilië) - Audiodescriptie;P
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Christmas Full of Grace

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.
Carry On Nurse
De patiënten van een luidruchtige ziekenhuisafdeling amuseren zich met hilarische avonturen en proberen de boze hoofdzuster te ontlopen.