Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Umrika

Film, 2015, 96 minuten
Umrika
Een ambitieuze man verruilt zijn kleine dorpje in India voor Amerika. Maar als geen brieven meer van gem komen, begint zijn broer aan zijn eigen avontuur.
De film Umrika is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Het publiek van het Sundance Film Festival koos dit coming of age-verhaal als beste World Cinema-drama in 2015.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Umrika op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Als jonge jongen ziet Ramakant zijn oudere broer, Udai, hun dorp verlaten. Udai stuurt brieven die Ramakant motiveren om te leren lezen. Na een familiedrama ontdekt hij het lang bewaarde geheim achter Udai’s verblijfplaats. Vastberaden gaat hij op weg naar Bombay om zijn broer te zoeken.

Umrika op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A small village in India is invigorated when one of their own travels to America (aka, UMRIKA) and details his adventures through letters home, sparking community debate and inspiring hope. But when the letters mysteriously stop coming, his younger brother Rama (Suraj Sharma) sets out on a journey to find him. With the help of his best friend Lalu (Tony Revolori), Rama retraces his brother's path to find himself charting one of his own. Set in the mid-1980s, UMRIKA is a funny and meaningful story of the lengths taken to realize one's dreams.

Acteurs in Umrika

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Hindi

Meer zoals Umrika

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.