Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Air So Pure

Film, 1997, 107 minuten
An Air So Pure

Een Frisse Blik op "Un air si pur"

In 1997 bracht Yves Angelo ons "Un air si pur", een film die de kijker meeneemt naar het einde van de 19e eeuw. Deze Franse productie, met zijn rijke verhaallijn en diepgaande karakters, biedt een fascinerende kijk op de zoektocht naar zuiverheid in een wereld vol verandering. Maar wat maakt deze film vandaag de dag nog steeds relevant?

De setting in de serene bergen van Frankrijk dient als perfect decor voor een verhaal dat universele thema's zoals liefde, hoop en menselijke veerkracht verkent. De regie van Angelo, bekend om zijn vermogen om visuele schoonheid te combineren met emotionele diepgang, zorgt ervoor dat "Un air si pur" meer is dan alleen een historisch drama; het is een tijdloze reflectie op wat het betekent om echt te leven.

Maar is "Un air si pur" alleen maar een nostalgische terugblik? Zeker niet. De film daagt ons uit om na te denken over onze eigen zoektocht naar zuiverheid in het hedendaagse leven. Hoe vinden we authenticiteit in een wereld die voortdurend verandert? "Un air si pur" nodigt uit tot reflectie en biedt tegelijkertijd een ontsnapping aan de hectiek van alledag.

Hoofdrolspelers in Un air si pur

In Un air si pur, schittert Fabrice Luchini, bekend van zijn rol in "L'Heureux Stratagème". Hij deelt het scherm met André Dussollier, wiens veelzijdigheid ook te zien is in "Tanguy". Sandrine Kiberlain, een ander gezicht in deze film, maakte indruk in "9 mois ferme". Samen brengen deze acteurs een dynamiek die het bekijken waard is.

Feiten en geruchten rondom Un air si pur

  • De opnames van "Un air si pur" hebben plaatsgevonden in de indrukwekkende landschappen van de Auvergne, wat bijdraagt aan de sfeervolle en unieke setting van de film.
  • Ondanks gemengde kritieken bij de release, heeft "Un air si pur" een cultstatus verworven onder liefhebbers van Franse cinema, mede dankzij de sterke acteerprestaties en de visuele stijl.
  • De film markeert een bijzondere samenwerking tussen Yves Angelo en acteur Fabrice Luchini, wiens interpretatie van zijn karakter wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van zijn carrière.
  • "Un air si pur" werd geselecteerd voor verschillende filmfestivals rondom de wereld, waar het zowel publiek als critici wist te verrassen met zijn unieke benadering van thema's als liefde, vergankelijkheid en de zoektocht naar zuiverheid.
De film An Air So Pure is uitgebracht in 1997 en duurt 107 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Offbeat, Bitterzoet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in An Air So Pure

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals An Air So Pure

Chocolat

Chocolat

(2000)

Suits

Suits

(2019)

12 Strong

12 Strong

(2018)

The Mother

The Mother

(2023)

Bridgerton

Bridgerton

(2020)

Atlas

Atlas

(2024)

Green Book

Green Book

(2018)

Baby Reindeer

Baby Reindeer

(2024)

Eric

Eric

(2024)

The Gentlemen

The Gentlemen

(2024)

Hierarchy

Hierarchy

(2024)

The Tearsmith

The Tearsmith

(2024)

Mea Culpa

Mea Culpa

(2024)

The Cruel Sea

The Cruel Sea

(1953)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.