Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Man Named Rocca

Film, 1961, 106 minuten
A Man Named Rocca

Een Man Genaamd Rocca: Een Klassieke Franse Film uit 1961

A Man Named Rocca, geregisseerd door Jean Becker in 1961, is een klassieke Franse film die de kijker meeneemt naar het verhaal van een man die zijn leven opnieuw wil beginnen. De film volgt de reis van de hoofdpersoon, Rocca, als hij probeert zijn leven te veranderen en een nieuwe start te maken.

De film begint met een scène waarin we Rocca zien die op zoek is naar werk. Hij wordt geconfronteerd met veel tegenslagen en uiteindelijk vindt hij een baan als chauffeur voor een rijke familie. Hoewel hij aanvankelijk sceptisch is over de baan, ontdekt hij al snel dat het werk hem veel meer biedt dan alleen geld. Hij ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vriendschappen, wat hem helpt om zijn leven opnieuw te beginnen.

De film is gevuld met prachtige beelden van het Franse landschap en de acteurs spelen hun rollen met veel overtuiging. De soundtrack is ook erg indrukwekkend en voegt veel toe aan de sfeer van de film. A Man Named Rocca is een klassieke Franse film die je moet zien als je houdt van films met een goed verhaal en prachtige beelden.

Als je op zoek bent naar een klassieke Franse film die je meeneemt naar het verhaal van iemand die zijn leven opnieuw wil beginnen, dan is A Man Named Rocca precies wat je zoekt?

Hoofdrolspelers in A Man Named Rocca

De film "A Man Named Rocca" uit 1961, geregisseerd door Jean Becker, bevat een aantal bekende acteurs. De hoofdrolspelers zijn Jean-Paul Belmondo als Rocca en Claudia Cardinale als Maria. Belmondo is vooral bekend van films zoals "Breathless" (1960) en "That Man from Rio" (1964). Cardinale is bekend van films zoals "The Leopard" (1963) en de tv-serie "The Professionals" (1977-1981).

Belmondo speelde ook in andere films zoals "Le Doulos" (1962), "The Brain" (1969) en "Stavisky" (1974). Cardinale speelde ook in andere films zoals "Once Upon a Time in the West" (1968), "Fitzcarraldo" (1982) en de tv-serie "The Colbys" (1985-1987).

Deze twee acteurs hebben samen een indrukwekkende carrière opgebouwd met hun rollen in vele klassieke films. Ze zijn een geweldig duo in de film "A Man Named Rocca".

Feiten en geruchten rondom A Man Named Rocca

  • De film A Man Named Rocca uit 1961 werd geregisseerd door Jean Becker, die ook bekend staat als de regisseur van de Franse klassieker Les Enfants du Paradis.
  • De film was een van de eerste Franse films die in het buitenland opgenomen werd, wat destijds een grote stap vooruit was voor de Franse filmindustrie.
  • Er wordt gezegd dat Jean Becker tijdens het maken van de film veel inspiratie heeft gehad van de Italiaanse neorealistische films uit die tijd.
  • Hoewel de film destijds niet zo goed presteerde aan de box office, is hij later geëvalueerd als een klassieke Franse film en is hij zelfs opgenomen in het National Film Registry van de Library of Congress.
De film A Man Named Rocca is uitgebracht in 1961 en duurt 106 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Man Named Rocca

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
Don't Let Go
Als rechercheur Jack Radcliff een telefoontje krijgt van zijn overleden nichtje, leidt dit tot een race tegen de klok om te voorkomen dat ze wordt vermoord.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.