Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Grumpy Christmas

Film, 2021, 87 minuten
Grumpy Christmas
Een familie-uitje naar het strand loopt volledig uit de hand wanneer Servando en Alicia, Alma's tante, een knotsgekke wedstrijd over Kerstmis beginnen.
De film Grumpy Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 87 minuten. Angélica María speelt met Héctor Bonilla, Benny Ibarra en Jacqueline Bracamontes in deze sequel van 'The Patriarch'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Grumpy Christmas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Grumpy Christmas op IMDB

Score: 4,4 van de 10

A family trip to the beach turns crazy when Servando and Alicia, Alma's willful aunt, start an over-the-top competition to control Christmas.

Acteurs in Grumpy Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Grumpy Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.