Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbelievable

Tv-serie, 2019
Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De tv-serie Unbelievable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Unbelievable is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbelievable op IMDB

Score: 8,6 van de 10

The true story of Marie, a teenager who was charged with lying about having been raped, and the two female detectives who followed a twisting path to arrive at the truth.

Acteurs in Unbelievable

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Unbelievable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Rhythm + Flow
In deze muzikale wedstrijd gaan Tip 'T.I.' Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
Seis Manos
Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.