Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbelievable

Tv-serie, 2019
Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
De tv-serie Unbelievable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Een aangrijpende serie, geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Met Toni Collette, Merritt Wever en Kaitlyn Dever. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Unbelievable is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbelievable op IMDB

Score: 8,6 van de 10

The true story of Marie, a teenager who was charged with lying about having been raped, and the two female detectives who followed a twisting path to arrive at the truth.

Acteurs in Unbelievable

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Unbelievable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.