Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Film, 2020, 190 minuten
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend
Een interactieve Kimmy-special! Kimmy gaat trouwen, maar eerst moet ze de snode plannen van de dominee verijdelen. Jij bent aan zet: wat moet ze nu doen?
De film Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 190 minuten. In dit interactieve avontuur sluit Daniel Radcliffe zich aan bij Ellie Kemper, Tituss Burgess en de rest van team Kimmy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Geestig, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend op IMDB

Score: 8 van de 10

Kimmy sets off on her biggest adventure yet. Three states. Explosions. A dancing hamburger. And you, the viewer, get to decide how the story goes.

Acteurs in Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.