Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

Documentaire, 2016, 91 minuten
Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross
Deze boeiende documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Ook de pioniers worden belicht.
De documentaire Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Deze documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Vele pioniers worden belicht. Er wordt gefocust op de eerste crossmotor die 300 voet opstijgt in de Californische zon en de legendarische opkomst van de Crusty Demons en supersterren Travis Pastrana en Brian Deegan. Er komen ook reflecties van de renners zelf aan bod.

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The definitive, adrenaline-soaked story of the birth and boom of the most extreme sport on the planet: Freestyle Motocross.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.