Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

Documentaire, 2016, 91 minuten
Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross
Deze boeiende documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Ook de pioniers worden belicht.
De documentaire Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Deze documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Vele pioniers worden belicht. Er wordt gefocust op de eerste crossmotor die 300 voet opstijgt in de Californische zon en de legendarische opkomst van de Crusty Demons en supersterren Travis Pastrana en Brian Deegan. Er komen ook reflecties van de renners zelf aan bod.

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The definitive, adrenaline-soaked story of the birth and boom of the most extreme sport on the planet: Freestyle Motocross.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.