Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Uncle from Another World

Tv-serie, 2022
Uncle from Another World
Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.
De tv-serie Uncle from Another World is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Uncle from Another World

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Uncle from Another World

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Detective Conan: Zero’s Tea Time
Een detective die ook politieagent en lid van een duistere organisatie is, probeert zijn drie identiteiten te balanceren in deze spin-off van 'Detective Conan'.
VINLAND SAGA
Nadat zijn vader is vermoord door de huurling Askeladd, sluit de jonge Thorfinn zich aan bij Askeladds bende. Terwijl Askeladd politiek bedrijft, zint Thorfinn op wraak.
BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-
Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.