Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Uncut Gems

Film, 2019, 135 minuten
Uncut Gems
Zijn schulden stijgen en er zijn boze schuldeisers naar hem op zoek. Een gladde juwelier uit New York riskeert alles om te overleven.
De film Uncut Gems is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 135 minuten. Volgens critici is dit het hoogtepunt van Adam Sandlers carrière. Met Good Time-regisseurs Benny en Josh Safdie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Uncut Gems is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Uncut Gems op IMDB

Score: 8 van de 10

A charismatic New York City jeweler always on the lookout for the next big score makes a series of high-stakes bets that could lead to the windfall of a lifetime. Howard must perform a precarious high-wire act, balancing business, family, and encroaching adversaries on all sides in his relentless pursuit of the ultimate win.

Acteurs in Uncut Gems

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Uncut Gems

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.