Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Uncut Gems

Film, 2019, 134 minuten
Uncut Gems
Zijn schulden stijgen en er zijn boze schuldeisers naar hem op zoek. Een gladde juwelier uit New York riskeert alles om te overleven.
De film Uncut Gems is uitgebracht in 2019 en duurt 134 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Uncut Gems is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Uncut Gems op IMDB

Score: 8 van de 10

A charismatic New York City jeweler always on the lookout for the next big score makes a series of high-stakes bets that could lead to the windfall of a lifetime. Howard must perform a precarious high-wire act, balancing business, family, and encroaching adversaries on all sides in his relentless pursuit of the ultimate win.

Acteurs in Uncut Gems

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Uncut Gems

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.