Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Under the Queen's Umbrella

Tv-serie, 2022
Under the Queen's Umbrella
Een temperamentvolle koningin probeert haar zonen in toom te houden om een van hen de volgende koning van Joseon te maken. Haar concurrenten proberen de troon te bemachtigen.
De tv-serie Under the Queen's Umbrella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Kim Hye-soo schittert in dit hartverwarmende drama als de pittige koningin die in de eerste plaats een toegewijde moeder is. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Under the Queen's Umbrella

Meer zoals Under the Queen's Umbrella

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Downton Abbey
De familie Crawley en hun personeel bereiden zich voor op een nieuwe tijd en een koninklijk bezoek. Maar hoe perfect de plannen ook zijn, er kan altijd iets fout gaan.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.