Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Under the Shadow

Film, 2016, 84 minuten
Under the Shadow
In de Irak-Iranoorlog zorgt een Teheraanse vrouw voor haar dochter terwijl haar man in het leger vecht. Ze raakt ervan overtuigd dat er boze geesten in het spel zijn.
De film Under the Shadow is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Under the Shadow op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Teheran, 1988. Gedurende de oorlog tussen Iran en Irak leeft Shideh te midden van de chaos. Ze is beschuldigd van subversie en staat op de zwarte lijst van de medische universiteit. Bovendien staat ze alleen voor de zorg van dochter Dorsa doordat haar man als dokter werkt in de oorlog. Wanneer een raket hun flatgebouw raakt, maar niet explodeert, wordt Dorsa ziek. Shideh hoort van een bijgelovige buurman dat de onontplofte raket vervloekt is.

Under the Shadow op IMDB

Score: 7 van de 10

As a mother and daughter struggle to cope with the terrors of the post-revolution, war-torn Tehran of the 1980s, a mysterious evil begins to haunt their home.

Acteurs in Under the Shadow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels;Duits;Perzisch;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Under the Shadow

The OA

The OA

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Mercy

Mercy

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Ludo

Ludo

(2015)

Glitch

Glitch

(2017)

Autohead

Autohead

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.