Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Undercover Grandpa

Operation Insanity
Film, 2016, 93 minuten
Undercover Grandpa
Jake's date verandert in een nachtmerrie als het meisje van zijn dromen verdwijnt. Het is nu aan Jake en zijn opa, die vroeger een commando was, om haar terug te vinden.
De film Undercover Grandpa is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover Grandpa op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Jake Bouchard is een zeventienjarige jongen die eindelijk een tweede afspraak heeft geregeld met de beeldschone Angie. Wanneer Angie wordt ontvoerd komt de waarheid omtrent zijn grootvader boven tafel. In een ultieme poging om het meisje terug te krijgen trommelt opa namelijk zijn oude vrienden uit de Tweede Wereldoorlog op. Zij vormden ooit een team met de bijnaam 'The Devil's Scum'.

Undercover Grandpa op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Jake Bouchard, a shy 17-year-old, has finally scored a date with the incredibly wonderful Angie. When Angie gets kidnapped, the truth about Grandpa comes out. In a last ditch effort to rescue Angie, Grandpa re-enlists "The Devil's Scum", his old special ops unit who band together with Jake to go on one last mission.

Acteurs in Undercover Grandpa

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Undercover Grandpa

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 6th Day
Een helikopterpiloot op de dodenlijst van een moorddadige magnaat weet levend te ontsnappen. Nadat de magnaat hem heeft gekloond, begint de strijd om zijn identiteit.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
GodFather
De dood van een politieke leider leidt tot een machtsstrijd. Te midden van corruptie, hebzucht en bedrog, neemt een onwaarschijnlijke tegenstander het voortouw.